Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Karlovačka biciklijada

Sudjelovalo više od 2500 biciklista

Biciklijada je organizirana pod geslom '67 je previše'
1/11
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Na kranjem odredištu, kupalištu na Grdunu, svi su mogli uživati u zabavi, pojesti besplatno grah, popiti pivo ili sok, a najsretniji su na nagradnoj igri osvojili nove bicikle

U tradicionalnoj 26. karlovačkoj 1. svibanjskoj biciklijadi sudjelovalo je više od 2500 građana i to iz Karlovca, ali i Duge Rese i Vrhovca te Ozlja. Naime, ova najveća biciklijada u Hrvatskoj koju na praznik rada organizira Savez samostalnih sindikata Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije, okuplja sudionike s tri lokacije, a svima je cilj isti - rekreativnim vožnjom, s obitelji, mališanima, prijateljima, doći do kupališta na rijeci Dobri u mjestu Grdun pored Karlovca. 

aquatika karlovac Iz ponude izbacili i vodu u bocama

Po riječima Nikole Badovinca, sindikalista koji organizira biciklijadu, nje ne bi bilo bez Karlovačke banke koja je kao sponzor osigurala majice za sudionike, a ove je godine manifestaciju podržao i Grad Karlovac.

Sindikati ove godine biciklijadu organiziraju pod geslom '67 je previše', pa su sudionici mogli i potpisivati peticiju na startu, ali i na kupalištu na Grdunu. Tamo su, pak, mogli uživati u zabavi, pojesti besplatno grah, popiti pivo ili sok, a najsretniji su na nagradnoj igri osvojili nove bicikle.

Karlovački Plesni klub st.ART usvojio zlatne medalje na natjecanjima U Sarajevu i Samoboru bili među najboljima