Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Internetska stranica

Sva kulturna događanja na jednom mjestu

Foto: sibenik.events
Stranicu je lako pretraživati uz filtar događanja koja se mogu pretraživati po lokaciji, mjesecu i vrsti događanja koja vas zanima

– Sva događanja šibenskog kulturnog ljeta mogu se pronaći na web-stranici www.sibenik.events pod motom “Šibenik – grad je pozornica”, a stranica je izrađena na engleskom i hrvatskom jeziku. Šibenčani, ali i njihovi gosti, tako mogu sva događanja pronaći na jednom mjestu – ističu iz gradske uprave, te dodaju da je događanja na web-u zasad stotinjak, a da se mogu pronaći svi detalji o festivalima na Martinskoj, događanjima na tvrđavama Barone i sv. Mihovil, Večerima dalmatinske šansone,  i ostalim događanjima, te da se stranica redovno ažurira.

tvrđava sv. mihovila Ponos Šibenika – ŠPD Kolo slavi 120. rođendan

Stranicu je lako pretraživati uz filtar događanja koja se mogu pretraživati po lokaciji, mjesecu i vrsti događanja koja vas zanima.

– Osim web-stranice na dva jezika, otisnuti su i leci za srpanj i kolovoz s popisom svih događanja. Leci su također dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku, a mogu se pronaći u prostorijama Turističke zajednice, Turističkom informativnom centru, hotelima i ostalim frekventnim mjestima – zaključili su iz šibenske gradske uprave. 

Cijena povratne karte 10 kuna Uvedena kružna brodska linija