Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Velik uspjeh županijske inicijative

Svi jedu neretvanske mandarine!

Mandarine
Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji ističu kako ova rastuća inicijativa izaziva zadovoljstvo proizvođača koji postižu dobre cijene i kupaca koji konzumiraju prvoklasne plodove i imaju priliku čuti priču o uzgoju mandarina

Ove se sezone u mnogim gradovima i općinama diljem Hrvatske mogu kupiti prave, ukusne i sočne neretvanske mandarine. U organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije već mjesec dana je u tijeku inicijativa plasmana mandarina na javnim površinama koju su prihvatile brojne jedinice lokalne samouprave. Inicijativa uključuje proizvođače mandarina iz doline Neretve te gradove i općine, a provodi se u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske i Udrugom gradova RH.

Mandarine Donacija branitelja Osnovnoškolcima 1,5 tona mandarina

Pozivu se odazvalo više od 50 OPG-ova i 40 gradova i općina. U okviru ove inicijative u tijeku je manifestacija “Zagreb Neretvi, Neretva Zagrebu” u sklopu koje 25 proizvođača mandarina plasira svoje proizvode na devet atraktivnih lokacija u Zagrebu putem štandovske prodaje.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji ističu kako ova rastuća inicijativa izaziva zadovoljstvo proizvođača koji postižu dobre cijene i kupaca koji konzumiraju prvoklasne plodove i imaju priliku čuti priču o uzgoju mandarina u dolini Neretve što inicijativi daje i promidžbeni značaj.

dubrovačko-neretvanska županija Položeni vijenci u čast poginulim konavoskim domobranima Mandarine se u Zagrebu prodaju na devet lokacija Dobroslavić i Bandić predstavili manifestaciju “Zagreb Neretvi, Neretva Zagrebu” Zagrepčani, kupujte prave neretvanske mandarine izravno od proizvođača!