Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Donacija branitelja

Osnovnoškolcima 1,5 tona mandarina

Mandarine
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
– Zahvaljujemo na donaciji mandarina koje ćemo podijeliti na radost svih naših učenika i djelatnika koji će tijekom nekoliko dana uživati u zdravom voću –

Učenicima vukovarskih osnovnih škola članovi Savjeta za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara podijelili su oko 1,5 tona mandarina koje su donirale braniteljske udruge iz Opuzena i Metkovića.

Zdravoljupcima se nastojala podići svijest o zdravoj prehrani Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru uručen uređaj za videonistagmografiju Uz Zdravoljupce do uređaja za vukovarsku bolnicu

– Zahvalni smo braniteljskim udrugama iz Opuzena i Metkovića na ovakvoj suradnji i drago nam je što ona traje već jako dugo, kako bismo djeci barem malo uljepšali studeni koji je svima nama Vukovarcima izrazito težak – rekao je predsjednik Savjeta za branitelje gradonačelnika Vukovara Tomislav Josić.

Pojasnio je i kako je prvi dio donacije odnesen u OŠ Mitnica, potom u OŠ Antuna Bauera, a onda i u druge vukovarske osnovne škole.

– Zahvaljujemo na donaciji mandarina koje ćemo podijeliti na radost svih naših učenika i djelatnika koji će tijekom nekoliko dana uživati u zdravom voću – rekao je Joza Mihaljev, ravnatelj OŠ Antuna Bauera.

Muzej vučedolske kulture dani hrvatskog turizma Muzej vučedolske kulture primio nagradu za inovaciju godine