Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Advent u Karlovcu

Svi na klizanje sa sv. Nikolom

1/7
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Cijene za najam klizaljki od 10 kuna i termin klizanja za 15 kuna ostali su isti kao i prethodnih godina

Karlovačko klizalište kraj Sokolskog doma počinje s radom ovog petka na sv. Nikolu. Osim što će djeci popularan svetac s Krampusom izvoditi piruete na klizalištu donosi i dar – besplatno klizalište za sve. Upola jeftinije klizanje bit će i 14. prosinca, prvog dana Adventa u Karlovcu, te za humanitarnih akcija.

Advent u Karlovcu sadržajno će i ove godine biti jedan od najbogatijih u Hrvatskoj Karlovačka Čarolija susreta započinje prvom Adventskom utrkom

- Ove smo godine uložili 30.000 kuna u sustav hlađenja, odnosno izolaciju kako bismo imali što kvalitetniji led za naše sugrađane. Unatoč ulaganjima, cijene za najam klizaljki od 10 kuna i termin klizanja za 15 kuna ostali su isti kao i prethodnih godina. Izuzetak će biti 21. i 28. prosinca, kada će cijene biti za pet kuna više, jer organiziramo disco na ledu sa Rotaract Clubom Carlstadt, a sav prihod ide za Dječji dom Vladimir Nazor - kazao je Ivan Uđbinac, direktor gradske tvrtke Mladost.

Klizalište će, dok traje nastava, biti otvoreno petkom od 17 do 20.30 sati, subotom i nedjeljom od 10.30 do 12, te od 17 do 20.30 sati, a kad budu školski praznici i radnim će se danima moći klizati od 10.30 do 12, te od 17 do 20.30. Uz klizalište ove će godine posjetitelji moći kupiti hranu i piće, s obzirom na to da Mladost javnim natječajem traži ugostitelja.