Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Očekuje se 14 izlagača iz cijele Hrvatske

Tehnička škola Sisak organizira prvi Sajam obnovljivih izvora energije

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Sajam podupire Sisačko-moslavačka županija čiji je dožupan Mihael Jurić rekao kako je to prilika za sve posjetitelje da se upoznaju s najnovijim tehnologijama i rješenjima za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora

U organizaciji Tehničke škole Sisak u četvrtak 23. ožujka u 10 sati u sisačkom hotelu Panonija održat će se prvi Sajam obnovljivih izvora energije. Ravnatelj Tehničke škole Sisak Davor Malović istaknuo je da je Sajam obnovljivih izvora energije dio aktivnosti koje Tehnička škola Sisak provodi u sklopu projekta uspostave Regionalnog centra kompetentnosti za područje elektrotehnike i računarstva.

– To je prvi takav sajam koji će organizirati Tehnička škola Sisak i na kojem će sudjelovati proizvođači opreme za obnovljive izvore energije i tvrtke koje se bave montiranjem takve opreme – najavio je Malović. Profesor Stevče Arsoski rekao je da će na Sajmu obnovljivih izvora energije biti 14 izlagača iz cijele Hrvatske, od kojih tri s područja Sisačko-moslavačke županije.

– Građanima ćemo pobliže prikazati sve segmente i benefite obnovljivih izvora energije. Očekujemo da će najveći interes građana biti za fotonaponske centrale i za toplinske sustave – zaključio je Arsoski.

Sajam podupire Sisačko-moslavačka županija čiji je dožupan Mihael Jurić rekao kako je to prilika za sve posjetitelje da se upoznaju s najnovijim tehnologijama i rješenjima za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora. Osim toga, posjetitelji će moći razgovarati s profesionalcima iz industrije obnovljivih izvora energije.

SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA Gradi se nova škola u Nebojanu te tri zgrade u Glini Svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša Sisačko-moslavačke županije uručene nagrade Proglašeni najbolji sportaši Sisačko-moslavačke županije VAŽNI PROJEKTI Župan Celjak s ministrima o revitalizaciji županije