Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
UDRUŽENO OGLAŠAVANJE I UREĐENJE STAZA ZA PJEŠAČENJE

TZ Vir u projektu Ninske rivijere

Foto: VIRSKI LIST
Direktor TZ-a Srđan Liverić: Izradit ćemo novu turističku brošuru koja će nas potpunije i sadržajnije predstavljati na emitivnim tržištima

Turistička zajednica Vir uskoro će se pojaviti na slovenskom tržištu u sklopu projekta zajedničkog oglašavanja turističkih zajednica Ninske rivijere. Riječ je o turističkim zajednicama Nina, Zatona, Vrsi, Privlake i Vira koje će udruženo u popularnom slovenskom časopisu Turizem, prilogu slovenskog dnevnika Novice Svet24, slovenskim ljubiteljima putovanja na pet stranica predstaviti svoje destinacije, prirodne ljepote, posebnosti i turističku ponudu.

Otočani ne odustaju od tradicije Praznik koji slavi postignuća žena obilježen i na Viru

– Ovo je početak razvijanja zajedničkog projekta za koji imamo podršku naših lokalnih samouprava i županijske Turističke zajednice. Uz zajedničko predstavljanje Ninske rivijere udruženim oglašavanjem na nama bitnom slovenskom tržištu, izradit ćemo i novu turističku brošuru koja će nas potpunije i sadržajnije predstavljati na svim emitivnim tržištima – kaže direktor virskog TZ-a Srđan Liverić.

Projekt neće stati na marketinškom oglašavanju jer će rebrendiranje Ninske rivijere uključiti i uređivanje staza za pješačenje i trekking, pješačke i biciklističke zone za sve brojnije ljubitelje aktivnog provođenja odmora i izletničkog turizma. Gostima otoka Vira i Ninske rivijere bit će ponuđeni i takozvani totemi na frekventnim pozicijama s obiljem korisnih informacija.

OBLJETNICA ROĐENJA BANA JOSIPA ŠOKČEVIĆA Ban koji je zadužio Vinkovce i Hrvatsku

– Projekt na kojemu zajedničkim snagama radimo višestruko je koristan. Uz marketinški učinak na emitivnim tržištima te povećanje kvalitete i raznolikosti turističke ponude u destinaciji i doživljaja naših gostiju, računamo i na povrat novca od resornog Ministarstva – istaknuo je direktor Liverić.