Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Vinocom

U Zagrebu predstavljena vina Slavonije i Srijema

1/3
Foto: Vukovarsko-srijemska županija
Vina s obronaka Fruške gore, hrvatskog dijela Srijema, jedno su od najvećih iznenađenja naše destinacije koja se tek treba otkriti, a u Zagrebu smo predstavili mali dio te čarolije, rekla je direktorica županijskog TZ-a Rujana Bušić Srpak

Uoči vinskog festivala Vinocom u zagrebačkom Pupitresu, boutiqueu vinske kulture, Srijem i Slavonija predstavili su se s vinima koja, kako je rečeno, intrigiraju i osvajaju na prvu, a uz to su idealna za opuštanje i uživanje u svakom gutljaju..

Preko iskustava Velikopoljske regije do kvalitetnijeg željezničkog prometa “Ulaganje u željezničku infrastrukturu, posebice koridor X, u fokusu je Vlade”

– Naša priča je osebujna, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svako vino obećava i neće vas razočarati ni kvalitetom ni cijenom. Duga tradicija vinarstva, suvremene tehnologije, znanje naših vinara potvrđuju činjenicu da imamo mnogo toga za ponuditi. Vina s obronaka Fruške gore, hrvatskog dijela Srijema, jedno su od najvećih iznenađenja naše destinacije koja se tek treba otkriti, a u Zagrebu smo predstavili mali dio te čarolije – rekla je direktorica županijskog TZ-a Rujana Bušić Srpak.