Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
nije nedostajalo pitanja

Učenici osnovnih škola u posjetu županu Bajsu

1/6
Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
Učitelji Osnovne škole Rovišće i njenih Područnih škola zahvalili su županu Bajsu na ulaganjima u školstvo, posebice onima koja se vežu uz Osnovnu školu Rovišće

Sedamdesetak učenika trećih razreda Osnovne škole Rovišće i njenih Područnih škola Predavac, Zrinski Topolovac i Prgomelje , kao i njihove učiteljice i učitelja u velikoj vijećnici primio je župan Damir Bajs sa suradnicima.

Modelarsko natjecanje Vita i Barbara najvještije u izradi sjenice prema nacrtu

Bila je to prilika da se učenici upoznaju sa samom Bjelovarsko-bilogorskom županijom, poslovima koji su u njenoj  nadležnosti, ali i da direktno pitaju župana i njegove suradnike sve što ih zanima. Tako nije nedostajalo pitanja učenika koje je, između ostalog, zanimalo što radi župan, kako se postaje župan ili pak koliko sastanka godišnje odradi župan Bjelovarsko-bilogorske županije.

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija

Učitelji Osnovne škole Rovišće i njenih Područnih škola zahvalili su županu Bajsu na ulaganjima u školstvo, posebice onima koja se vežu uz Osnovnu školu Rovišće. Tu svakako ulazi završena kompletna obnova i opremanje Područne škole u Predavcu, a u obnovu, od temelja do krova, će i Matična škola u Rovišću s pripadajućom školsko-sportskom dvoranom te Područna u Kraljevcu. Sve su to projekti vrijedni gotovo 20 milijuna kuna putem kojih se uspješno koriste europska sredstva, a na dobrobit naših učenika i zaposlenika u školama.

Prijam u Uredu predsjednice Na inicijativu župana Bajsa Predsjednica primila 130 najuspješnijih učenika i mentora