Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Pokret s vizijom

Uključite se u oblikovanje razvoja sporta Zadarske županije

Foto: Zadarska županija
Bilo da se radi o razvoju školskog ili natjecateljskog sporta, sportske infrastrukture, rekreacije u slobodno vrijeme, svaki aspekt sportskog života se mora razvijati prema stvarnim potrebama i željama stanovnika sredine

Sport od nas uvijek traži pokret, ali i viziju onoga gdje želimo biti i kako to postići. Da bi rekreativni ili profesionalni pokret s vizijom bio koristan, potreban je plan i angažman, stoga je u tijeku izrada Plana razvoja sporta Zadarske županije za razdoblje od 2021. do 2030. 

Predstavljeni rezultati međunarodnog projekta Zero Waste Blue Pokazali smo da nakon sportskih događanja ne mora ostati gomila plastičnog otpada, postoji alternativa

Uz slogan Pokret s vizijom! na temelju bogate sportske povijesti, vrhunskih sportaša i sve većeg interesa građana za aktivnim stilom života, po prvi put se dugoročno planira športski život Zadarske županije. Plan će biti usklađen s aktualnim Nacionalnim programom sporta usvojenim u srpnju 2019. godine.

Riječ je o značajnom iskoraku Zadarske županije u sportskoj djelatnosti čiju izradu rukovodi Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.  

Bilo da se radi o razvoju školskog ili natjecateljskog sporta, sportske infrastrukture, rekreacije u slobodno vrijeme, svaki aspekt sportskog života se mora razvijati prema stvarnim potrebama i željama stanovnika sredine. Stoga je sudjelovanje stanovnika u procesu izrade Plana ključno. 

Velik interes U Zadru održan 2. sajam Hrvatskih otočnih proizvoda

Pozivamo Vas da sudjelujete u kratkom istraživanju kojim se žele definirati potrebe i saznati mišljenja o trenutnom stanju sporta u Zadarskoj županiji. 

Ispunjavanjem upitnika možete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će dvoje dobitnika osvojiti godišnju pretplatu na utakmice KK Zadra. 

Svojim idejama i sugestijama Vi ćete oblikovati razvoj sporta Zadarske županije.

Upitniku možete pristupiti OVDJE .

Sve novosti i informacije vezane uz izradu Plana možete pratiti na službenoj Facebook stranici.