Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Općina Donji Andrijevci obilježila svoj dan

Urednija naselja na dobrobit svih žitelja

Foto: bpz.hr
Istaknuto je da su poduzete i mjere za zadržavanje mladih obitelji

Fišijada, biciklijada, kino na otvorenom te bogat kulturno-umjetnički i zabavni program neki su od sadržaja kojima je u Donjim Andrijevcima obilježen Dan općine. Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća načelnik Općine Tomislav Marijanović naglasio je kako se rad općinske uprave u protekloj godini najviše bazirao na uređenju svih naselja u općini te uređenju stanovanja, kako bi se stanovnicima omogućili bolji uvjeti za život, dok je predsjednik Općinskog vijeća Robert Kuduz podsjetio kako su na sjednicama donesene i važne odluke kako zadržati mlade obitelji.

Općina na zapadu županije proslavila svoj dan Okučani su imali težak put oporavka

Zamjenik župana Stjepan Bošnjaković svim žiteljima općine zahvalio se na kvalitetnoj i plodonosnoj suradnji. On je obećao nastavak podrške u svim razvojnim i gospodarsko-socijalnim programima u privlačenju europskih sredstava, osiguravanju bolje razvojno-gospodarske klime, animiranju mladih na povratak i ulaganju u kvalitetniji život lokalne zajednice.

– Pozivam vas na daljnju suradnju sa Županijom, ali i Vladom i ministarstvima, što uspješno i činite kroz prijave na javne pozive i natječaje. Svi mi koji smo na javnim pozicijama moramo zajednički dati doprinos u današnjoj ne tako lakoj situaciji, jer sve ono što dobro učinimo u općini dobro je i u županiji, a i u Hrvatskoj – poručio je Bošnjaković.

Petrinja Gradnja vrtića i dječjih igrališta

Na sjednici su dodijeljene nagrade i novčane potpore od po 2000 kuna najboljim učenicama Mateji Nosić i Ani Jurić, najboljem studentu Željku Mudrom te najboljoj udruzi s područja općine KUD-u Tomislav.