Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
PALJENJE BADNJAKA NA VIRU

“Uspjeli smo sačuvati svako radno mjesto”

Foto: VIRSKI LIST
Dapače, upravo je vrijeme krize bilo pravo vrijeme za ulaganje u ljude i očuvanje života, osvrnuo se Kapović

Virski župnik don Jure Zubović i načelnik Općine Vir Kristijan Kapović poželjeli su na Trgu svetoga Jure čestit i blagoslovljen Božić svim djelatnicima Općine Vir i općinskog sustava, kao i svim otočanima.

GRADSKI MUZEJ VINKOVCI Vulić: Cilj je uređenje Arheološkog parka Sopot

Don Jure i načelnik Kapović zajednički su po starinskoj navadi zapalili badnjak, a potom se, također po tradiciji na Badnji dan, načelnik Kapović osvrnuo na proteklu godinu.

– Iako smo je proživjeli u nepovoljnim okolnostima i s manjim prihodima zbog epidemiološke krize, Općina Vir nije otpuštala radnike ni smanjivala plaće. Dapače, upravo je vrijeme krize bilo pravo vrijeme za ulaganje u ljude i očuvanje života. Nema poduzeća u cijeloj Hrvatskoj u kojima nije bilo otpuštanja, no mi smo na Viru uspjeli sačuvati svako radno mjesto i svakog čovjeka te ga dodatno nagraditi za trud – kazao je Kapović.

POZIV GRAĐANIMA Donacije preko Caritasa i Crvenoga križa

Don Jure je dodao kako je protekla godina bila za turističke anale, pogotovo kada se pogledaju rezultati koji su Vir promovirali u prvu destinaciju u Hrvatskoj, te je ukazao na očuvanje vrijednosti života i duha Božića.