Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Prvo Kutjevačko ljeto mladih

Uz #mladulozu do kina na otvorenom i roštiljade

Foto: Grad Kutjevo
Za kraj premijernog izdanja Ljeta mladih Udruga je organizirala malonogometni turnir. Titulu najbolje momčadi odnijela je momčad Internacional

U organizaciji Udruge mladih Grada Kutjeva prvi put održano je Kutjevačko ljeto mladih.

U nekoliko dana mladi su počastili svoje sugrađane prvim kinom na otvorenim gdje su na bajkovitoj lokaciji Vile Vinkomir organizirali gledanje filma „Bohemian Rapsody“.

Demografske mjere na području Kutjeva Veće naknade za bebe, novi vrtić, stanovi za mlade...

Nakon toga na ŠRC Kutjevo organizirali su roštiljadu na kojoj su majstori dobrog roštilja mogli pokazati svoje vještine, a za dobru i ugodnu atmosferu pobrinuo se DJ Robi. Za kraj premijernog izdanja Ljeta mladih Udruga je organizirala malonogometni turnir. Titulu najbolje momčadi odnijela je legendarna momčad s bogatim futsal iskustvom Internacional, drugo mjesto je pripalo ekipi Trto – obrt za usluge dok je na trećem mjestu završila ekipa Božićna priča.

Prema svemu viđenom #mladaloza – kako se u udruzi predstavljaju na društvenim mrežama, radi sjajne stvari za dobrobit i promociju svoga grada koji je uz podršku gradonačelnika Josipa Budimira i županije Požeško-slavonske bio pokrovitelj ove hvale vrijedne manifestacije.

Udruga mladih inače u svom vidokrugu djelovanja ima i humanitarno-socijalne aspiracije pa se od svoga osnutka brine o učenicima kojima pojedini školski predmeti baš ne leže pa besplatnim instrukcijama daju svoj obol i pomoć učenicima kojima je to najpotrebnije. U organizaciji ovoga događaja članove Udruge mladih nije spriječila ni činjenica da su mlada udruga. Oni su u tome kratkom periodu, koliko postoje, u suradnji s gradom i gradskim institucijama realizirali već nekoliko ideja.

Uspješna sezona kutjevačkog nogometa Zeleni nakon 25 godina proslavili povratak u Treću ligu Dvanaesto izdanje Festivala graševine Oživljeni izbor Vinske kraljice i jurnjava nabrijanih traktora oduševili Kutjevčane