Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka 9243 pregleda
Evo gdje možete potražiti osvježenje:

Uz Mrežnicu niz atraktivnih kupališta, najpopularniji Otok ljubavi i kamp Slapić

Kupalište, Mrežnica
1/5
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Kamp Slapić već je nekoliko godina najbolji kontinentalni autokamp u Hrvatskoj, a kupalište je zajedničko gostima autokampa i ostalim kupačima

Osim na glavnom karlovačkom kupalištu, ljetno osvježenje brojni strani turisti, ali i gosti iz Zagreba provode na rijeci Mrežnici. Duž čitavog toka Mrežnice kroz Dugu Resu, Belaviće i u nekim drugim uzvodnim naseljima, ima niz atraktivnih kupališta, ali dva su najznačajnija; lokacija Otok ljubavi i autokamp Slapić pored kojeg je i kupalište Brig.

Na Otoku ljubavi na rijeci je niz otoka do kojih se može doplivati i uživati u sjeni raslinja, a tu je i kafić gdje se može i osvježiti.

[video: 57 / ]

Kamp Slapić već je nekoliko godina najbolji kontinentalni autokamp u Hrvatskoj. Kupalište je zajedničko gostima autokampa i ostalim kupačima, pa tako i ugostiteljska ponuda gdje se može nakon kupanja popiti kava, sok, ali i nešto kvalitetno pojesti. Moguće je unajmiti i bicikle za vožnju ili kanue u stotinjak metara udaljenom kupalištu Brig gdje je moguće uživati i u nekim sportskim aktivnostima.