Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Županija dobila novi brend identitet

Uz novu strategiju stigao i novi slogan: "Reci DA svemu"

Brend identitet
Foto: Zadarska županija
Produkt je moderan i atraktivan materijal koji nas stavlja uz bok velikim destinacijama i uzdiže iznad konkurencije – naglasila je direktorica Turističke zajednice ZŽ-a Mihaela Kadija

Turistička zajednica Zadarske županije predstavila je u Kneževoj palači novu strategiju i brend identitet županijskog turizma. Strategijom brendiranja turističke destinacije ZŽ-a koju je županijski TZ pokrenuo u 2017. željela se utvrditi ciljana publika te kreirati osnažen i vjerodostojan brend usklađen među turističkom industrijom, stanovnicima i sustavom turističkih zajednica.

Šetalište u Požegi Grad Požega dodjeljuje potpore Za razvoj turizma od 2000 do 5000 kn

Direktorica Turističke zajednice ZŽ-a Mihaela Kadija istaknula je kako se do rješenja došlo nakon dugog procesa anketiranja, intervjua, razgovora i radionica. 

– Produkt je moderan i atraktivan materijal koji nas stavlja uz bok velikim destinacijama i uzdiže iznad konkurencije – naglasila je Kadija predstavivši novi slogan “Reci DA svemu”.

Novom Strategijom željela se definirati prepoznatljivost brenda koji će Zadarsku županiju izdvojiti od sličnih destinacija.

Morske orgulje Zadarski župan Božidar Longin primio policijske službenike ZŽ-a i podijelio im priznanja Sigurnost je naš brend, a zbog nje smo i poželjno odredište

– Naša županija trenutačno uživa imidž tople i gostoljubive destinacije, očuvanog okoliša i čistog mora. Posebno je zanimljiva i atraktivna nautičarima, pogotovo kad uzmemo u obzir da imamo 116 otoka i otočića s prekrasnim uvalama. Vjerujem da će nas uskoro prepoznavati i kao kruzing destinaciju – poručio je župan Božidar Longin. 

Ministrica kulture u Zadarskoj županiji Ministrica kulture na radnom sastanku Za kulturu 13% županijskog proračuna Deklaracija o pametnim otocima Dva županijska otoka potpisala Deklaraciju o pametnim otocima Općine Ugljana i Pašmana među 200 otočnih zajednica Europe