Izbornik
Naslovnica Županije
Dostupnost

Veći obujam poslova u Murskom Središću

Županija osnažuje javnu upravu i u Murskom Središću
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon otvaranja obnovljenog prostora Matičnog ureda Međimurske županije te uvođenja uredovnih dana Turističke zajednice Međimurja i javne ustanove – Međimurska priroda u Kotoribi, Županija osnažuje javnu upravu i u Murskom Središću. Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije, ispostava Mursko Središće, povećao je obujam poslova i broj djelatnika pa građani u ovoj ispostavi mogu dobiti sve dokumente kao i u županijskom Upravnom odjelu u Čakovcu.

Ispostava je na raspolaganju građanima Murskog Središća te općina Štrigova, Sveti Martin na Muri, Selnica, Vratišinec, Podturen i Dekanovec. Ispostava se nalazi na Trgu bana Josipa Jelačića 10.

NA PREDAJI ključeva v.d. ravnateljice Centra Martina Klepo istaknula je da će automobili dobro doći zbog terenskog rada koji djelatnici obavljaju Za terenski rad Nabavljena dva automobila za Centar za socijalnu skrb Đakovo NA NATJECANJU ove godine okupilo se 35 ekipa, a bilo je i najviše gledatelja do sada Održano 15. prvenstvo u kuhanju slavonskog čobanca Najbolji je čobanac ekipe Caffe bara Bato iz Slatine POVEĆANJE ukupnog broja stanovništva zabilježeno je samo u tri županije Povećanje broja stanovnika U Zagrebačkoj županiji zabilježen rast stanovništva