Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Otvoren 12. vukovarski etno sajam

'Veseli nas činjenica da svake godine ima sve više izlagača i posjetitelja'

1/5
Foto: Turistička zajednica Grada Vukovara
Otvorenje sajma popraćeno je bogatim programom

Dvanaesti Vukovarski etno sajam koji se održava od 27. do 29. rujna uz sudjelovanje 36 izlagača, otvoren je danas na središnjem gradskom Trgu Republike Hrvatske, a priređen je bogat popratni program, niz radionica za djecu i za odrasle te brojne degustacije.

Ušteda energije Tvrtka Tehnostan nabavila službeno vozilo na električni pogon

"Među nama je i šest malih pivara koji će nastupiti na našem Oktoberfestu koji se održava u subotu uz gastro manifestaciju 'Okusi Hrvatski'. Danas počinjemo i s prvim radionicama među kojima bih posebice izdvojila radionicu izrade predmeta od komušine i iznimno drago mi je da nam se tu pridružila časna sestra Samuela Premužić, koja je diljem svijeta poznata po izradi takvih predmeta", kazala je direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić.

Posebice veseli činjenica da sajam iz godine u godinu raste, kako po broj izlagača tako i posjetitelja, rekla je zamjenica vukovarskog gradonačelnika Ivana Mujkić.

Tijekom trajanja sajma posjetitelji će imati prigodu uputiti se i u turistički obilazak Vukovara u pratnji vukovarskih turističkih vodiča, vidjeti izradu fritula s bundevom gastro blogerice Sandre Gašparić, pogledati etno modnu reviju ili biti nazočni nekom od koncerata tamburaške i urbane glazbe koji se održavaju svaku od večeri trajanja Etno sajma.