Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Vinko Kasana novi čelnik Županijske skupštine

Vinko Kasana novi čelnik Županijske skupštine

Foto: Požeško-slavonska županija
Posebno ću se, u suradnji sa županicom, zalagati i poduzimati sve za daljnji razvoj poduzetništva u našoj županiji, rekao je Kasana

Lipički gradonačelnik Vinko Kasana (HDZ) izabran je za novog predsjednika Skupštine Požeško-slavonske županije. Na konstituirajućoj sjednici u županijskoj vijećnici prisegu je položio 31 vijećnik – 18 iz koalicije HDZ-HSU, sedam iz Domovinskog pokreta i Mosta te šest iz redova SDP-a.

ŽUPAN ANUŠIĆ POSJETIO KUĆU MONOŠTORSKE ŽUPE "Podupirat ćemo i dalje Hrvate u Srbiji"

Dužnost potpredsjednika Županijske skupštine u idućem četverogodišnjem mandatu obnašat će Nikola Janković (HDZ) i Marko Jakeljić (HDZ).

Novoizabrani predsjednik Vinko Kasana zahvalio je svim vijećnicima na povjerenju te istaknuo kako je posebna čast i velika odgovornost predsjedati Skupštinom Požeško-slavonske županije.

– Maksimalno ću se potruditi kvalitetno obnašati tu dužnost i spreman sam na suradnju sa svim vijećnicima u Skupštini, ali i svim stanovnicima županije. Dostupan sam za prijedloge i primjedbe svima i u svako doba, a posebno ću se, u suradnji sa županicom, zalagati i poduzimati sve radnje za daljnji razvoj poduzetništva u našoj županiji – rekao je Kasana.

Osječko-baranjska županija je najsvjetliji primjer programa "Zaželi": Za zapošljavanje žena i brigu o starijima 330 milijuna kuna

Županica Antonija Jozić kazala je kako se nada i vjeruje u demokratsku raspravu na sjednicama Županijske skupštine.

– Vjerujem u prijedloge i konstruktivne kritike koje ćete upućivati na ovom najvišem tijelu. Ispred nas su četiri godine u kojima želimo mijenjati stvari i situaciju u našoj županiji na dobrobit i u korist svih građana, naših pet gradova i pet općina, stvarajući projekte koji će doprinijeti gospodarskom, kulturnom, društvenom, infrastrukturnom i svakom drugom razvoju naše županije – naglasila je županica Jozić.