Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Akcija 'Vojna solidarnost'

Vojnici bojili ogradu vrtića u Vinkovcima

Foto: Branimir Bradarić
Pripadnici Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske obojili su oko 400 metara ograde

Pripadnici Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske, koji u travnju provode akciju „Vojne solidarnosti“, a čiji je cilj pomoć lokalnoj zajednici, angažirani su trenutačno na akcijama u Vinkovcima, Nuštru i Nijemcima. Tako su pripadnici Hrvatske vojske u objektu „Stribor“ Dječjeg vrtića Vinkovci izvodili radove na bojenju ograde oko vrtiće dužine oko 400 metara.

Turizam Nova turistička brošura “Vinkovci od A do Ž”

Prema informacijama iz MORH-a, na svim tim radovima angažirano je oko 60 pripadnika GOMBR-a. Zahvalnost Hrvatskoj vojsci na njihovu angažmanu izrazila je i ravnateljica Dječjeg vrtića Vinkovci Suzana Zidar, rekavši kako je poslije ove akcije pripadnika Hrvatske vojske objekt „Stribor“ vinkovačkog vrtića dobio jedan sasvim novi, ljepši i uređeniji izgled, što će prije svega biti na radost mališana.

Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić podsjetio je kako su nedavno završni radovi na energetskoj obnovi Dječjeg vrtića „Stribor“, koji će donijeti velike uštede, te da su nakon toga s pripadnicima Hrvatske vojske započeli s radovima i vanjskog uređenja objekta.

povorka Održala se manifestacija Od Đurđeva do Markova

– Moram pohvaliti naše vojnike koji nam u svakom događaju i svakoj manifestaciji izađu u susret i pomognu. I naši sugrađani i mi koji radimo na podizanju kvalitete života tijekom raznih radnih akcija volimo kada zajedno s nama sve zadaće odrađuju i pripadnici HV-a. Kao i svaki put i ovo je još jedan primjer lijepe sinergije Grada Vinkovaca i HV-a – rekao je Bosančić.