Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
humanitarni projekt

Vrijednim samoborskim volonterima 5000 kuna donacije

Foto: Grad Samobor
Samoborci su svoj glas dali Volonterskom centru "Kad bi svi...", udruzi koja od 2013. godine sustavno organizira različite akcije i projekte humanitarnog i edukativnog karaktera korisne za širu zajednicu, pogotovo za mlade, a najviše se ponose svojim volonterima i širenjem mreže volonterstva

Od 6. do 24. prosinca prošle godine trajao je božićni projekt trgovačkog lanca Kaufland nazvan "Djela, ne riječi, zajednicu usreći!", tijekom kojeg su kupci u 39 poslovnica Kauflanda diljem Hrvatske mogli glasati za neku od lokalnih udruga kojima će tvrtka po završetku projekta donirati 5.000 kuna, sveukupno 195.000 kuna. 

bogat zabavan program Počinje 193. Samoborski fašnik

Samoborci su svoj glas dali Volonterskom centru "Kad bi svi...", udruzi koja od 2013. godine sustavno organizira različite akcije i projekte humanitarnog i edukativnog karaktera korisne za širu zajednicu, pogotovo za mlade, a najviše se ponose svojim volonterima i širenjem mreže volonterstva.

Tim povodom je u Centar za mlade Bunker došla zamjenica voditelja samoborske poslovnice Kauflanda Sanja Prica kako bi predsjednici udruge Vesni Jelinčić čestitala i uručila simboličan ček donacije u vrijednosti 5.000 kuna. 

Vesna Jelinčić zahvalila je na ovom vrijednom poklonu koji ih je ugodno iznenadio, jer, kako je naglasila, potvrda je to i prepoznavanje njihovog truda i rada u lokalnoj zajednici. K tome, svaka donacija im je itekako dobrodošla pri realizaciji programa udruge, javljaju iz Grada Samobora.

Župan Ivo Žinić ček je uručio Lukinoj baki Mirjani Škrinjar Za osmogodišnjeg luku u glini prikupljeno 18.000 kuna Žinić: Svi koji možete, donirajte novac za bolesnu djecu