Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
ulaganje u stvaranje boljih uvjeta za sportaše

Započeli radovi na uređenju tribina na Stadionu kraj Save

1/8
Projektom je obuhvaćeno postavljanje novih sjedala za gledatelje, izrada tunela za izlazak igrača na teren, montiranje novih kućica za rezervne igrače i delegate te ugradnja novog pulta u VIP loži

Ovih dana započeli su radovi na uređenju postojećih tribina na Stadionu na Savi u vrijednosti od 440.860 kuna.

Projektom je obuhvaćeno postavljanje novih sjedala za gledatelje, izrada tunela za izlazak igrača na teren, montiranje novih kućica za rezervne igrače i delegate te ugradnja novog pulta u VIP loži. Sanirat će se i oštećenja na postojećoj podlozi tribina, prilazna stepeništa te će se urediti postojeća metalna ograda.

Kako plasirati robu? Slavonski voćari i povrtlari izlaz traže u udruživanju

Obnova ovog sportskog objekta nastavak je ulaganja Grada Slavonskog Broda u stvaranje što boljih uvjeta za brodske sportašice i sportaše. U posljednjih trinaest godina Grad je uložio oko 130 milijuna kuna u projekte s područja sporta, a nedavno je i dovršena 9,6 milijuna kuna vrijedna izgradnja prostora za kajak-kanu klubove.

Spomenutim sredstvima financirana je izgradnja Gradskih bazena, stadiona "Stanko Vlajnić-Dida" i NK "Amater", dvorane "Vijuš", kuglane i novih prostora za boksače, izgradnja sportskog objekta NK "Graničar" u Varošu, uređenje stadiona NK Budainka- Kolonija, uređenje ŠRC "Klasije", izgradnja četiri nove školske sportske dvorane, izgradnja novog skate parka, postavljanje fitness sprava na šetnici prema Poloju te izgradnja malonogometnog igrališta na umjetnoj podlozi na Naselju Kolonija.

Vrpolje: Sajam škola i OPG-ova dani kruha u vrpolju Proizvodi plodnih slavonskih polja na sajmu škola i OPG-ova