Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Proslava dana grada čazme

Zasad bez koncerta, ali bit će nogometa, ribolova, izložbe...

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Za 10. srpnja najavljena je nadaleko poznata 46. “Zapovijed pod lipom” u organizaciji KUD-a Sloga Miklouš

Nogometni turnir, prvenstvo u odbojci te niz kulturnih događanja obilježit će ovogodišnji Dan grada Čazme koji se tradicionalno slavi početkom srpnja.

za dan grada čazme Besplatne projekcije filmova pod zvjezdanim nebom

S obzirom na situaciju vezanu uz koronavirus, ove je godine pripremljen skromniji program iz kojega će, kako stvari stoje, izostati najzabavniji dio s koncertima i ugostiteljskom ponudom. Promijeni li se situacija nabolje, još uvijek postoji mogućnost za dodavanje i tog sadržaja.

Međutim, zbog porasta broja zaraženih u posljednje vrijeme, nije izgledno održavanje koncerta. Svi sadržaji koji su za sada planirani održat će se u skladu s epidemiološkim mjerama, tvrde iz Grada, no pogorša li se situacija, nije isključeno da će se neki od najavljenih događaja morati otkazati.

veliki pothvati u čazmi Park Arboretum pri kraju, traju radovi na Gradini

Ipak, to neće spriječiti Čazmance da proslave dane svoga grada pa tako već ovoga vikenda kreće memorijalni nogometni turnir "Dominik Deželić", a za 10. srpnja najavljena je nadaleko poznata 46. “Zapovijed pod lipom" u organizaciji KUD-a Sloga Miklouš. Osim toga, bit će otvorena i izložba „Put likovnjaka“, održat će se Kup grada Čazme u ribolovu šarana, ljetno kino na dječjem igralištu iza Gradske knjižnice te Županijsko prvenstvo u daljinskom jahanju u organizaciji Konjičkog kluba Husar.