Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Podimoć – Slano

Završeni radovi na rekonstrukciji državne ceste

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

Župan Nikola Dobroslavić s načelnikom Nikolom Knežićem te pročelnicom Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklinom Marević obišao je završene radove na rekonstrukciji dionice županijske ceste Podimoć – Slano te izmještanju dijela županijske ceste na području kamenoloma Mironja.

Riječ je o projektu Županijske uprave za ceste vrijednom više od 330 tisuća eura kojim je izmješten dio županijske ceste iz zone kamenoloma Mironja te je uvelike poboljšana sigurnost prometa na toj dionici. Radove je izvodila tvrtka Dubrovnik ceste te su oni završeni u predviđenom roku. U obilasku bili su i ravnatelj ŽUC-a Ivo Kaštelan te direktor Dubrovnik cesta Roberto Krile.

Riječ je o investiciji Županijske lučke uprave Korčula vrijednoj više od 25 milijuna eura sufinanciranoj sredstvima Europske unije i državnog proračuna dubrovačko-neretvanska županija Radovi na luci Polačište u Korčuli teku predviđenim planom Luka Polačište Građevinska dozvola za spojnu cestu Sukladno zamolbama Grada Ploča i Općine Konavle, žurnim postupkom sazvana je 15. sjednica Županijske skupštine Ustupljena prava građenja za potrebe vrtića u Općini Konavle i Gradu Ploče Zbog povećanog broja zahtjeva šire se dva vrtića – smještaj će imati sva djeca