Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
U POŽEGI I PAKRACU

Župan darivao prve ovogodišnje bebe

Foto: pszupanija.hr
Župan Tomašević uz poštivanje svih epidemioloških mjera darivao je prvorođene bebe u dvije Opće županijske bolnice – onoj u Požegi te u Pakracu

Poštujući sve epidemiološke mjere, župan Alojz Tomašević darivao je prvorođenu bebu u 2021. godini u Općoj županijskoj bolnici Požega te prvu bebu rođenu u Općoj županijskoj bolnici Pakrac.

PRIMOPREDAJA U ŽUPANIJI Bogatiji za tri nova sanitetska vozila

Gabrijela Pejš iz Novske rodila se 1. siječnja u 10.35 sati te je treće dijete u obitelji Zlatka i Josipe Pejš, a Bruna Paun na svijet je došla 2. siječnja u 00.12 sati i drugo je dijete u obitelji Paun. Župan Tomašević ocu Antunu Paunu uručio je prigodan poklon za dijete i cvijeće za majku Ivanu.

Ponosni otac rekao je kako su svaki dan bili u iščekivanju i dočekali svoju djevojčicu kao najljepši poklon u Novoj godini. Prema riječima dr. Domagoja Dokozića, voditelja Službe za ginekologiju i porodništvo požeške bolnice, lani je ova bolnica imala 444 poroda, što je jedan porod manje nego godinu prije, a već godinama se taj broj ne mijenja.

POČETAK KRAJA EPIDEMIJE Stigle prve doze cjepiva: Dosta smo se branili, sada krećemo u napad!

Župan je u Pakracu uručio prigodan poklon ocu Gabrijele Pejš, koji je istaknuo kako je simbolično što je djevojčica Gabrijela zapravo podrijetlom iz potresom razorene Sisačko-moslavačke županije. Ravnateljica pakračke bolnice Marina Major istaknula je kako su u tamošnjem rodilištu lani rođene 42 bebe više u odnosu na prethodnu godinu, njih 497.