Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
'teški' milijune

Župan Jelić predstavio 407 projekata za općine i gradove u županiji

Damir Jelić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Karlovački župan Damir Jelić rekao je da će polovica njih biti realizirana u ovom mandatu jer postoje svi preduvjeti

Nakon što je sa svojim timom suradnika i pročelnika pola godine obilazio gradove i općine, karlovački je župan Damir Jelić predstavio čak 407 uglavnom komunalnih projekata koji su značajni za razvoj i poboljšanje kvalitete života u svakom kutku županije.

Damir Jelić ulaganje u mlade Karlovačka županija dodijelila stipendije učenicima i studentima

- Riječ je o projektima vrijednim milijune koji govore o zajedništvu, o tome da ravnomjerno podržavamo projekte u svakom dijelu županije. Tu su samo projekti koje županija vodi s gradovima i općinama, nema privatnih investicija niti socijalnih projekata. Polovica njih bit će realizirana u ovom mandatu, jer postoje svi preduvjeti, četvrtinu ćemo započeti, a za ostalu četvrtinu 'posijati sjeme' kako bi se realizirali u idućim mandatima - kazao je župan Jelić.

Neki od projekata su gradnja Centra Nikola Tesla u Karlovcu, dogradnja Medicinske škole, energetska obnova škola diljem županije i bolnice u Ogulinu, uređenje domova zdravlja, cesta, vodovodne mreže.

Ostavština pokojnog monsinjora Stankovića Ostavština pokojnog monsinjora Stankovića Karlovačka bolnica bogatija za još 12 umjetničkih radova