Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Protuepidemijska mjera

Županija privremeno ograničila rad sa strankama

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Komunikacija županijskih upravnih tijela sa strankama obavljat će se isključivo putem pošte, elektroničke pošte i telefonskim putem, a svi kontakti dostupni su na internetskim stranicama Županije

Zbog trenutačne epidemiološke situacije u Hrvatskoj i u svijetu, brodsko-posavski župan Danijel Marušić donio je odluke o novom radnom vremenu Brodsko-posavske županije te o ograničavanju rada sa strankama. Tako je određeno da će radno vrijeme županijskih upravnih tijela u Slavonskom Brodu, izdvojenome mjestu rada u Novoj Gradiški i matičnih ureda biti od 8 do 13 sati. Odluka je stupila na snagu 20. ožujka i bit će na snazi do njezine obustave.

KVALITETNO OBRAZOVANJE Županija pomaže obrtnički sektor i umrežava ga s obrazovanjem

Također, župan je donio i odluku o privremenoj obustavi neposrednog rada sa strankama u županijskim upravnim tijelima.

Komunikacija županijskih upravnih tijela sa strankama obavljat će se isključivo putem pošte, elektroničke pošte i telefonskim putem, a svi kontakti dostupni su na internetskim stranicama Brodsko-posavske županije.

Mjera je uvedena preventivno radi suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane koronavirusom te zaštite građana, ali i službenika i namještenika od neposrednog izlaganja rizicima zaraze. Ova odluka također je na snazi od petka 20. ožujka.

Župan Marušić na konferenciji za novinare zahvalio je svima koji svojim radom i djelovanjem pomažu u borbi protiv pandemije koronavirusom, posebice zdravstvenim djelatnicima i savjesnim građanima koji se pridržavaju mjera i naputaka nacionalnog i županijskog stožera civilne zaštite.

Razgovor sa zamjenikom župana Stjepanom Bošnjakovićem I ranjive bi skupine mogle imati stalni posao

Molim sve stanovnike da se pridržavaju uputa koje daju stručne službe. Situacija nije panična i alarmantna i ovo će nakon određenog vremena proći, a štete koje nastaju u ovakvim situacijama svi ćemo zajedno, od nacionalne do drugih razina, pokušati ublažiti – poručio je župan Marušić.