Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
PRIJEDLOZI DO 28. SVIBNJA

Županija raspisala javni poziv za prijavu razvojnih projekata

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Svi projekti bit će u bazi kako bi se lakše pratilo što se provodi na području Županije

Požeško-slavonska županija pokrenula je proces izrade Plana razvoja za razdoblje 2021.-2027. godine. Prateći dokument ovog novog strateškog plana je Akcijski plan, u kojemu će biti definirani konkretni projekti i aktivnosti koje će pridonositi ostvarenju strateških ciljeva, prioriteta i mjera.

Potpisani ugovori o izradi modela organizacije proizvodnje Suradnja sa strukom i javnim sektorom važan korak u unapređenju poljoprivrede

Iz Županije su pozvali sve pravne i fizičke osobe iz javnog, privatnog i civilnog sektora da dostave prijedloge razvojnih projekata koji se planiraju ili predlažu za provedbu do kraja programskog razdoblja 2021. do 2027. godine, a koji će svojim sadržajem doprinijeti provedbi Plana razvoja. Svi podneseni projekti bit će uvršteni u bazu projekata, čija je svrha sustavno evidentiranje, praćenje i evaluacija razvojnih projekata koji se provode na području Požeško-slavonske županije.

Sukladno zakonskoj regulativi, konačan prijedlog projekata za Akcijski plan donijet će partnersko vijeće PSŽ kao savjetodavno tijelo Županijske skupštine kod donošenja strateških dokumenata.

UBLAŽAVANJE POSLJEDICA PANDEMIJE Grad Slatina pomaže poduzetnicima

Prijedlozi projekata podnose se isključivo u elektroničkom obliku, popunjavanjem excel tablice do 28. svibnja ove godine na e-mail adresu rkrpsz@panora.hr

Uvjeti javnog poziva objavljeni su na web stranici RKR PSŽ (Panora) i web stranici Županije na poveznici Plan razvoja PSŽ 2021.-2027.