Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Kolijevka vrhunskog sporta

Županov raspored pun je susreta sa šampionima

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
Župan je primio i članove VK Neretvanski gusar: Natašu Šustić, državnu prvakinju u disciplini skif za lake seniorke, te Nikolu Mijića, prvaka Hrvatske u skifu u kategoriji mlađih kadeta

Dubrovačko-neretvanska županija kolijevka je vrhunskoga sporta pa su župan Nikola Dobroslavić i njegova zamjenica Žaklina Marević proteklih dana imali raspored pun susreta sa šampionima.

Svečanost u Općoj bolnici Dubrovnik Dovršen Objedinjeni hitni bolnički prijem, sufinancirao ga EU s 20 milijuna kuna

Župan je sa zamjenicom nedavno primio članove VK Neretvanski gusar: Natašu Šustić, državnu prvakinju u disciplini skif za lake seniorke 2016., 2017., 2018., 2019. te Nikolu Mijića, prvaka Hrvatske u skifu u kategoriji mlađih kadeta.

U njihovoj pratnji bili su i predsjednik kluba Vido Jeramaz i tajnik Davor Gnječ.

– Sport je pravedan, koliko daš, toliko i dobiješ, naročito kada je s druge strane štoperica i vrijeme ti je najveći konkurent – rekao je župan.

Oboje će nastaviti aktivno veslati, a zahvalili su Dubrovačko-neretvanskoj županiji na prepoznavanju važnosti njihovih uspjeha.

Rekonstrukcija lukobrana Puntin – luka Korčula i gradnja terminala Vela Luka Odobreno 100 milijuna kuna za dva velika lučka projekta u županiji

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

Župan Dobroslavić sa zamjenicom Marević primio je i europsku prvakinju u bacanju diska do 23 godine, kao i aktualnu prvakinju Hrvatske u bacanju diska i kugle Mariju Tolj. Marija je podrijetlom iz Orebića, a trenutačno živi i trenira u Zagrebu. Na prijem u palaču Ranjina došla je u pratnji oca Veselka i majke Tatjane.

Dobroslavić joj je javno zahvalio na velikom trudu izrazivši žaljenje što nema mogućnosti za trening u svojoj županiji. Istaknuo je kako je njezin uspjeh, europsko zlato u Švedskoj, na ponos cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji i odlična promocija Hrvatske u svijetu.

Tolj je odgovorila kako joj čini zadovoljstvo što može glas o Orebiću i svojoj županiji pronositi gdje god se natječe.

Dubrovačko-neretvanska županija posluje bolje od planiranog Kupuju se radne bilježnice učenicima, a OB-u Dubrovnik dijagnostički uređaji

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenica Žaklina Marević primili su i plivače PK Jug koji su osvojili medalje na netom završenom Prvenstvu Hrvatske. Mario Šurković, Michel Brassard, Marko Baletin i Đivo Damić u pratnji svog trenera Frana Ćirka s Prvenstva Hrvatske vratili su se s ukupno 17 medalja, na čemu im je župan Dobroslavić uputio srdačne čestitke.

Svemu ovome dodajmo i da 
je župan Dobroslavić uputio čestitku vaterpolistima Dubrovačkih veterana koji su u Južnoj Koreji osvojili naslov svjetskih prvaka. 

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

Prijam kod gradonačelnika Niz uspjeha atletičarke Doroteje Santi