Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Zajedno prema Nula i iznad

Calsberg i Komunalac posadili stabla

stablo
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija

U sklopu mreže inicijativa "Zajedno prema Nula i iznad" Carlsberg je nabavio i u suradnji s Komunalcem posadio nova stabla koja će krasiti park Taraščice u Koprivnici. Sadnji se pridružio predsjednik uprave koprivničkog Carlsberga Marcin Burdach te inženjerka hortikulture Komunalca Nataša Njegovec, koji su s djelatnicima zelenih površina posadili dva stabla crvenolisnih ukrasnih šljiva.

"U našoj kompaniji posvećeni smo održivosti i preuzimanju odgovornosti za naš utjecaj na okoliš. Ponosni smo što nam je sjedište tvrtke upravo u Koprivnici, ekološki osviještenom gradu čije se vrijednosti u potpunosti poklapaju s našima", rekao je direktor Carlsberga.

Najviše hvala našim građanima i gospodarstvu jer bez njihove racionalnosti i odgovornosti svega ovoga ne bi ni bilo, rekao je Mišel Jakšić PRIZNANJE Koprivnici titula 'najzelenijeg' grada u Hrvatskoj Gradonačelnik Mišel Jakšić, dožupan Ratko Ljubić i župan Darko Koren s premijerom Andrejom Plenkovićem prošli tjedan Sastanak u svjetlu brojnih lokalnih projekata Jedini smo grad sa sveučilištem, a da nemamo učenički i studentski dom Grad je primio najbolje učiteljice i učitelje u prošloj školskoj godini prema odlukama učiteljskih vijeća Svečani prijam povodom Svjetskog dana učitelja Nagrada najboljim učiteljima i učiteljicama