Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveti Ivan Zelina
Još uvijek traju prijave za Šatorijadu u Svetom Ivanu Zelini

“Dom” u prirodi za sve Zelinčane

Sveti Ivan Zelina
Foto: Grad Sveti Ivan Zelina
Šatorijada predstavlja zabavu i opuštanje prije povratka na posao i u školske klupe, zato se održava posljednji vikend u kolovozu

Grad Sveti Ivan Zelina poziva sve zainteresirane da se prijave na ovogodišnju Šatorijadu,koja će se održati od 31. kolovoza do 2. rujna. Šatorijada je već tradicionalni vikend u kojem se djeca i njihovi roditelji zajednički opuštaju prije početka nove školske godine i odlična je prilika za odmor i druženje uz igre prije povratka na posao i u školske klupe.

– Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC-a, postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade – poručuju organizatori.

Na Šatorijadi je mnoštvo zanimljivih događaja, a ove godine u sklopu manifestacije organizirat će se odbojka na pijesku, graničar i druge zabavne igre, a za najmlađe postoji dječje igralište sa spravama, ljuljačkama i vrtuljkom. Novitet ovogodišnje šatorijade natjecanje je za najboljeg roštilj-majstora u kategoriji najbolja kobasica-roštiljka. Važno je, napominju organizatori da sudionici ponesu sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi, dakle konzerviranu hranu, voće, povrće i lako probavljivu hranu. Za ručak i večeru bit će vatrica za roštilj, stoga je poželjno da sudionici ponesu meso, povrće i začine, odnosno kao da su u svojoj kuhinji. Prijave nisu ograničene brojem, već prostorom, ali je interes velik ne samo u Zelini već i u Zagrebu i okolici. – Trenutačno je mnogo naših mještana na godišnjim odmorima, no mnogi javljaju da se namjeravaju prijaviti kad se vrate kući – naglašavaju iz Grada Sveti Ivan Zelina. Manifestacija započinje postavljenjem šatora u petak 31. kolovoza s početkom u 16 sati.

TZG Sveti Ivan Zelina Započele prijave za drugu zelinsku Šatorijadu Druženje u prirodi i spavanje u šatorima