Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
OGRANIČENI PROSTOR U ŠKOLI

Grad Pula privremeno je smjestio učenike u prostorije mjesnog odbora

1/8
Foto: Grad Pula
Učenici vrijeme produženog boravka koriste nakon doručka pa sve do ručka, odnosno, prije ručka u suprotnoj smjeni, a vrijeme uz učenje i zabavu koriste najviše za pisanje domaćih zadaća.

Jedan odjel produženog boravka, kojeg čini 40-ak učenika drugog razred,a u uređenim prostorijama mjesnog odbora vrijeme produženog boravka koristi za učenje, rad i pisanje domaćih zadaća, a sve pod nadzorom dviju učiteljica. Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci posjetila je mjesni odbor Kaštanjer u čijim je prostorijama od nedavno osiguran produženi boravak za dio učenika koji pohađa istoimenu osnovnu školu.

ZA CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE U KRAPINSKIM TOPLICAMA U tijeku humanitarna akcija „Dajte mi da osjetim“

Zamjenica gradonačelnika pozdravivši učenike izrazila je zadovoljstvo što je produženi boravak osiguran u veoma kratkom roku zahvaljujući izvrsnoj suradnji Grada Pule, škole i mjesnog odbora te kako je na ovaj način omogućen individualan pristup i veća posvećenost svakom djetetu.

Foto: Grad Pula

Prema riječima ravnateljice škole Kaštanjer Nade Crnković, zbog ograničenih prostornih mogućnosti škole javila se potreba za dodatnom prostorijom za produženi boravak te je zahvalila Gradu i mjesnom odboru što su izašli u susret i omogućili neometan nastavak rada s djecom. Produženi boravak u mjesnom odboru Kaštanjer privremena je mjera sve dok se ne riješe svi imovinsko-pravni odnosi na zemljištu oko škole koji će omogućiti njezino širenje i  nadogradnju.  

Monografija DUGA POVIJEST BAKARSKE ŠKOLE Predstavljena Monografija o 170 godina Pomorske škole u Bakru

Učenici vrijeme produženog boravka koriste nakon doručka pa sve do ručka, odnosno, prije ručka u suprotnoj smjeni, a vrijeme uz učenje i zabavu koriste najviše za pisanje domaćih zadaća.

Današnjem obilasku produženog boravka prisustvovala je i pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Pule Elvira Krizmanić Marjanović i predsjednik mjesnog odbora Kaštanjer Valter Bilić.

Foto: Grad Pula

Inače, za produženi boravak koji se provodi u svim pulskim osnovnim školama izdvaja se ukupno 7,2 milijuna kuna, a isti se sufinancira i temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Pule.