Izbornik
Naslovnica Gradovi
Prijem za atletičare i trenere

Ime našeg grada prenosite na svojim nastupima

AK Koprivnica broji više od stotinu članova
Foto: Grad Koprivnica

Zbog iznimno dobrih rezultata koje su postigli tijekom godine na različitim natjecanjima, gradonačelnik Mišel Jakšić upriličio je prijam za mlade atletičarke i atletičare te trenere Atletskog kluba Koprivnica.

– Mogu samo izraziti veliku zahvalnost i ponos što ime našeg grada prenosite diljem zemlje nastupajući na različitim natjecanjima, gdje pri tome postižete vrhunske rezultate u svim dobnim skupinama, kazao je gradonačelnik Jakšić.

AK Koprivnica broji više od stotinu članova, od limačica i limača do veteranki i veterana, što je do sada najveći broj u novijoj povijesti kluba. U klubu trenutačno djeluju četiri trenera – prof. Marijan Kuharić, Marija Vladušić, Dalibor Kiš i Tihomir Bebek uz pomoć predsjednice kluba Sonje Rušak. 

Održao se niz igraonica, edukacija za djecu, sportskih susreta, koncerata, festivala, predstava koje su se održavale diljem grada: od njegovih šanaca, na Glazbenom paviljonu, kod kazališta, uz rijeku Kupu, pored Korane, na Starom gradu Dubovcu... Pljuskovi i proslava Karlovčani puna tri tjedna slavili 444. rođendan grada Ukupno ostvareni prihodi vinkovačkih tvrtki rasli su za 33,50% u 2022. godini u odnosu na 2021. godinu te su premašili iznos od 851 milijun eura Intervju s gradonačelnikom Vinkovaca Ivanom Bosančićem Nova knjižnica bit će kulturno središte grada, a otvaramo i novu tržnicu RAZVOJ Osječko-baranjske županije kao kontinentalne turističke destinacije ide u pravom smjeru, naglasio je župan Ivan Anušić Za 79 korisnika ukupno 159.200 eura županijskih potpora u ruralnom turizmu Uz potpore OBŽ izrasta u snažnu kontinentalnu turističku destinaciju