Izbornik
Naslovnica Gradovi Metković
Ulaganje u obrazovanje

Metkovski studenti potpisali ugovore o stipendiranju

Potpisivanje ugovora o stipendiranju
Foto: Grad Metković
Ove godine mjesečna stipendija povećana je s 400 na 500 kuna, s time da će se dogodine još povećati rekao je gradonačelnik Metkovića

Gradonačelnik Dalibor Milan u Galeriji GKS-a sa studentima je potpisao ugovore o stipendiranju u akademskoj godini 2017./2018.

U GKS Metković mijenjaju se stolice Vrijednost radova 600.000 kn Nakon 40 godina mijenjaju se stolice u GKS Metković

Stipendije od 5.000 kuna dodijeljene su u trima kategorijama; uspješni i daroviti studenti - četiri stipendija, studenti slabijega socio-ekonomskog statusa - sedam stipendija i studenti deficitarnih zanimanja (doktor medicine, magistar matematike, magistar fizike, magistar psihologije, magistar inženjer strojarstva) - pet stipendija, a ostvarili su ih studenti koji su zadovoljili zadane kriterije i ne primaju stipendije po drugim osnovama.

Milan je čestitao studentima i zaželio im uspjeh u školovanju te rekao da je ove godine mjesečna stipendija s 400 kuna povećana na 500 kn, s time da će se dogodine još povećati. Studentima će stipendije biti isplaćivane i u deset mjesečnih obroka, izvijestili su iz Metkovića.

Dubrovnik poplava Dubrovačko-neretvanska županija Veliki odaziv: za javne radove javilo se više od 700 nezaposlenih osoba Nikola Dobroslavić eu sredstva Osigurano pola milijuna kuna za obnovu školskih objekata Metković, ljuljačka za invalide Vrijednost 30.000 kn Metković dobio ljuljačku prilagođenu osobama u kolicima