Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Glazbena škola J. Runjanina

Nagrade učenicima i mentorima – uzeli 66 prvih, drugih i trećih mjesta

Na raznim natjecanjima učenici ove škole osvojili su čak 66 raznih nagrada
Foto: Grad Vinkovci

Zamjenik gradonačelnika Vinkovaca Josip Romić uručio je učenicima i mentorima Glazbene škole Josipa Runjanina iz Vinkovaca nagrade i priznanja kako bi im zahvalio za rezultate koje su ostvarili na državnim i međunarodnim natjecanjima. O njihovu uspjehu govori i to da su učenici ove škole osvojili čak 66 prvih, drugih i trećih mjesta na raznim natjecanjima. Od ukupnog broja osvojenih nagrada u 34 navrata osvojeno je prvo mjesto, a učenici su bili drugi 27 puta, dok su pet puta osvojena treća mjesta.

– Radi se o velikom uspjehu, nitko od učenika nije ostao bez nagrade. To treba znati prepoznati, ali i zahvaliti roditeljima, mentorima i učenicima kojima je ovo prekrasan vjetar u leđa – rekla je ravnateljica škole Dinka Peti.

Govoreći tim povodom, Romić je rekao kako je siguran da su učenici ove škole svojim radom i trudom tijekom cijele godine na najbolji način prezentirali svoju školu, ali i Vinkovce.

– Iznimno smo ponosni na našu glazbenu školu, na naše mentore, korepetitore i učenike što kroz svoj talent ostvaruju odlične rezultate na brojnim natjecanjima – rekao je Romić.

storyeditor/2024-06-13/Djecji_vrtic_Vinkovci.jpg Najavljen novi namještaj u Dječjem vrtiću Vinkovci Bit će zamijenjen namještaj star i više od 40 godina storyeditor/2024-06-15/Rimski_dani_7.jpg Vinkovci su bili jedno od glavnih sjedišta Rimskog carstva na ovim prostorima Rimljani, Rimljanke, legionari i gladijatori pokazali čari antike storyeditor/2024-06-07/Dan_MO_1.jpg Vinkovačko Novo Selo Najavljena izgradnja nove školske zgrade