Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Vinkovačko Novo Selo

Najavljena izgradnja nove školske zgrade

storyeditor/2024-06-07/Dan_MO_1.jpg
1/2
Foto: Grad Vinkovci U SKLOPU obilježavanja Dana MO položeni su i vijenci u spomen na stradale u Domovinskom ratu

Prigodnom manifestacijom i polaganjem vijenaca stradalima u Domovinskom ratu obilježen je Dan Mjesnog odbora Vinkovačko Novo Selo. Osim sjećanja na poginule i nestale branitelje, bila je ovo prilika i da predstavnici Grada porazgovaraju sa sugrađanima iz toga dijela grada o određenim problemima s kojima se susreću, prije svega o izgradnji nove zgrade osnovne škole.

– Nakon aglomeracije kojom smo riješili probleme odvodnje otpadnih voda, koji su ovdje u nekim dijelovima bili prilično izraženi, nova školska zgrada bit će naš sljedeći veliki projekt u ovom dijelu grada – poručili su iz Grada Vinkovaca.

Dodaju kako se radi o višestruko važnom projektu jer osim što će učenici i djelatnici u novoj školi imati puno bolje i primjerenije uvjete za učenje i rad, ovaj će objekt biti veliki korak prema prelasku svih njihovih škola na jednosmjensku nastavu.

 

storyeditor/2024-06-10/smz_b_slager_nagrade_zupanije.JPG Proslavljen Dan Sisačko-moslavačke županije Na sjednici Skupštine uručene nagrade i priznanja storyeditor/2024-06-06/dodjela_potpore_obnovljivi_izvori_energije_2024___3_.jpg U tri godine 450 građana dobilo ukupno 250.000 eura iz proračuna županije Za obnovljive izvore energije dodijeljeno 111,7 tisuća eura storyeditor/2024-06-07/dnz.jpg Osigurana su i sredstva za IT opremanje prostorija DUNEA-e Prekogranična suradnja: DNŽ-u odobren niz važnih projekata