Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Dubrovnik

Natječaj za dizajn vizualnog identiteta 'Orlandova godine', najboljima novčane nagrade

Orlandov stup
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Rok za prijem natječajnih radova je 17. listopada do 12 sati, a peteročlani ocjenjivački sud s radom će završiti najkasnije do 25. listopada

Radi definiranja kvalitetnog, stručno projektiranog rješenja Grad Dubrovnik raspisao je javni natječaj za dizajn vizualnog identiteta: '2019. – Orlandova godina'. Natjecateljima, profesionalnim dizajnerima - samostalnim autorima ili kreativnim timovima, na raspolaganju je dokumentacija koja je u digitalnom obliku objavljena uz natječaj, a sastoji se od Općih uvjeta, Projektnog zadatka i prijavnice.

Dječji vrtić u Dubrovniku Besplatni udžbenici, energetska obnova, rekonstrukcija i gradnja novih objekata Val investicija u škole i vrtiće

Prijedlog idejnog rješenja vizualnog identiteta treba sadržavati znak i/ili logotip – uz osnovne standarde, prikaz primjene na tiskanim i promotivnim materijalima te prikaz primjene u digitalnom okruženju: internetska stranica, društvene mreže, mobilne aplikacije, internetski oglas itd. te kratak i jasan tekstualni opis rješenja na hrvatskom jeziku.

Rok za prijem natječajnih radova je 17. listopada do 12 sati, a peteročlani ocjenjivački sud s radom će završiti najkasnije do 25. listopada. Rezultati natječaja bit će objavljeni 31. listopada na internetskim stranicama Grada Dubrovnika. Pobjednički rad nosi novčanu nagradu u iznosu od 38.000 kuna, drugonagrađeni rad vrijedan je 14.000, a trećenagrađeni 8.000 kuna.

Sve propozicije natječaja i detalji dostupni su na internetskoj stranici Grada Dubrovnika – ovdje.

Dubrovnik turistički porasti i u gradu i županiji Dubrovnik s tri milijuna noćenja ranije nego lani