Izbornik
Naslovnica Gradovi Makarska
Makarska

Nova rasvjeta na lukobranu

Makarska
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Građevinski radovi su pri kraju, a kroz četiri do pet dana bit će završeni radovi na pjeskarenju i bojanju kandelabera

Zahvaljujući dogovoru Grada Makarske, Makarskog komunalca d.o.o. i Lučke uprave Splitsko-dalmatinske u sljedećih nekoliko dana trebali bi završiti radovi na novim instalacijama za rasvjetu na lukobranu. Radovi koje izvodi tvrtka Prolux d.o.o. započeli su 8. svibnja, a trebali bi biti završeni do sredine sljedećeg tjedna. Troškove materijala i građevinskih radova snosi izvođač, dok će Makarski komunalac d.o.o. pokriti troškove pjeskarenja i ponovnog bojanja kandelabara.

parking Nova odluka o parkirnim zonama i visini naknade Privatni iznajmljivači parkirno će mjesto umjesto 450 plaćati 1500 kuna

- Godinama se situacija pokušavala riješiti manjim popravcima jer se mislilo da do učestalih iskrenja dolazi zbog procesa oksidacije. No, popravci su postali sve učestaliji, a problemi su ostali. Zato smo od Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije u ožujku zatražili kompletnu sanaciju. Istina, zbog dogovora s izvođačem i nabavkom materijala sve se malo odužilo, no svi radovi bit će završeni za nekoliko dana. Građevinski radovi su pri kraju, a kroz četiri do pet dana bit će završeni radovi na pjeskarenju i bojanju kandelabera -  potvrdio je direktor Makarskog komunalaca d.o.o. Čedo Crljen, izvijestili su iz Makarske.

škola 'S osmijehom u školu' Pomoćnicima u nastavi uručene potvrde o završenoj edukaciji