Izbornik
Naslovnica Gradovi Senj
Senj

Širi se parkiralište Doma zdravlja

Počinju radovi na proširenju parkirališta u Domu zdravlja Senj
Foto: Grad Senj
Ukupna procijenjena vrijednost projekta iznosi 430.263,75 kn s PDV-om

Ličko-senjski župan Darko Milinović i gradonačelnik grada Senja Sanjin Rukavina prisustvovali su uvođenju izvođača u posao na otvaranju radova proširenja parkirališta Doma zdravlja Senj, priopćili su iz gradske uprave.

Parkiralište u Belišću Znatni zahvati od 2013. do 2018. Čak 15 novih parkirališta za 5 milijuna kuna, i ne naplaćuju ih

Tom je prigodom župan Milinović istaknuo kako podržava radove i ulaganja na području grada Senja kao jednom od bisera županije. Gradonačelnik Rukavina u svojem je govoru istaknuo kako je ovo važan i hvalevrijedan projekt u Senju te je siguran u njegovu uspješnu provedbu.

Projekt izgradnje parkirališta Doma zdravlja Senj obuhvaća rekonstrukciju postojećeg parkirališta tako što će se proširiti postojeće parkirne površine. Ukupna procijenjena vrijednost projekta iznosi 430.263,75 kn s PDV-om. Grad Senj s Ličko-senjskom županijom u lipnju 2018. godine zaključio je Sporazum o međusobnim pravima i obvezama u svezi sufinanciranja projekta. Dio iznosa (200.000 kn) financira se sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU prema Programu podrške regionalnom razvoju u 2018. godini. Grad Senj sudjeluje u sufinanciranju preostale procijenjene vrijednosti projekta u iznosu od 230.263,75 kn sredstvima osiguranima u Proračunu Grada za 2018. godinu, iako Dom zdravlja Senj nije jedna od ustanova grada Senja i kao takav nije pod njegovom izravnom upravom.

Sastanak o gradnji vjetroparka u Senju Sastanak s gradskom upravom Kineska tvrtka želi graditi vjetropark na području Senja