Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveti Ivan Zelina
Sveti Ivan Zelina

Surfajte besplatno u centru grada

wi-fi internet
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL/Ilustracija
Inicijativom WiFi4EU u općinama i gradovima diljem Europe promiče se besplatan WiFi pristup za građane u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji

Besplatni bežični internet odsad je na raspolaganju građanima Svetog Ivana Zeline, turistima i to na nekoliko frekventnih lokacija na području grada. 

SVETI IVAN ZELINA Započeli radovi na zamjeni postojeće javne rasvjete novim LED svjetiljkama

- Pristupne točke postavljene su na najfrekventnijim mjestima na području grada što podrazumijeva sam centar grada, područje sportske dvorane koji uključuje Vatrogasni centar i vanjsko igralište iznad osnovne škole te prostor Športsko rekreacijskog centra Sveti Ivan Zelina - izjavio je gradonačelnik Hrvoje Košćec te dodao kako se radi o postavljanju opreme koja zadovoljava uvjete koje je postavila Europska komisija. 

Grad Sveti Ivan Zelina ovim projektom postaje dio velike europske obitelji od više od 2800 općina i gradova koji su osigurali besplatni Internet u središtima javnog života. 

Na Zelinskoj gori Adrenalin i biciklizam na jednom mjestu

Inicijativom WiFi4EU u općinama i gradovima diljem Europe promiče se besplatan WiFi pristup za građane u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji. 

Za tu namjenu Grad Sveti Ivan Zelina je u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih inicijativi „WIFI4EU“ koji je raspisala Europska komisija, osigurao bespovratna sredstva u iznosu od 15.000 eura.