Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Najznačajnija skate manifestacija u Europi i svijetu

Vladimir skate film festival održat će se na nekoliko lokacija

Foto: Grad Pula
Deveto izdanje festivala ugostit će Fažana, Pula i Nacionalni park Brijuni, a okupit će više od 30 gostiju iz iz SAD-a, Velike Britanije, Jerseyja, Rusije, Njemačke, Španjolske, Švedske, Francuske, Češke, Poljske, Mađarske, Slovenije i Hrvatske

Aktualnu svjetsku audio-vizualnu skateboarding scenu predstavit će Vladimir skate film festival i ovogodišnjim, devetim izdanjem koje će se održati od 26. do 29. rujna  2019. na nekoliko lokacija u Fažani, Puli i Nacionalnom parku Brijuni, prenijeli su iz Grada Pule.

Cilj je razviti kritičnu svijest mladih o miru, ljudskim pravima, klimatskim promjenama U projektu EU Walk the Global Walk sudjelovalo je do sada 14 srednjih škola iz Istarske županije

Snažan internacionalni program projekcijama dokumentarnih filmova i skate-videa te izložbama fotografija okupit će više od 30 gostiju iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Jerseyja, Rusije, Njemačke, Španjolske, Švedske, Francuske, Češke, Poljske, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Festival svake godine posjećuje i dvostruko veći broj inozemnih posjetitelja koji u Fažanu pristižu sa svih strana svijeta, a kako bi bili dio, prema mnogima, najznačajnije skate manifestacije u Europi i svijetu.

Kućice koje plove na moru bit će nova turistička ponuda PULA Kućice koje plove na moru nova turistička atrakcija

Ove godine posebni program odnosi se na obljetničku izložbu kultnog skate-video serijala Static, filmaša Josha Stewarta iz New Yorka te flamenko koncert, poznatog skejtera i glazbenika iz Barcelone.