Izbornik
Naslovnica Općine Pirovac
Donesen i novi cjenik

Od sutra kreće cjelogodišnja naplata parkinga na području Pirovca

Parkiranje
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Ovom odlukom je usluga za stanovnike Općine Pirovac pojeftinila sa dosadašnjih 525,00 kuna (sa PDV-om) za tri mjeseca kada se dosad naplaćivalo (15. lipnja do 15. rujna) na ukupnu cijenu od 300,00 kuna (sa PDV-om) za godinu dana parkiranja u bilo kojoj zoni, rekao je načelnik Ivan Gulam

Od sutra, 1. veljače, započinje cjelodnevna naplata parkinga na području Pirovca nastavno na odluku donesenu na 6. sjednici Općinskog vijeća kada je donesen i novi cjenik parkirnih usluga.

Plaža Pirovac Sadržaj za mlade Novih 500.000 kuna bespovratnih sredstava za drugu fazu uređenja plaže Lolić

- Ovom odlukom je usluga za stanovnike Općine Pirovac pojeftinila sa dosadašnjih 525,00 kuna (sa PDV-om) za tri mjeseca kada se dosad naplaćivalo (15. lipnja do 15. rujna) na ukupnu cijenu od 300,00 kuna (sa PDV-om) za godinu dana parkiranja u bilo kojoj zoni. Također, ovim izmjenama omogućili smo i vlasnicima objekata koji nude usluge u turizmu da po cijeni od 500,00 kuna (sa PDV-om) osiguraju i parking za svoje goste ukoliko to nisu u mogućnosti osigurati na vlastitoj čestici. Ista cijena vrijedi i za sve pravne osobe što također predstavlja pojeftinjenje od dosadašnjeg cjenika. Cjenikom su osim ljetnog i zimskog režima kao i dosad ponuđene i dnevne, mjesečne i povlaštene karte uz rezervaciju (ugovor o zakupu). Vjerujem da će sa novim sustavom naplate parkinga svim našim mještanima i posjetiteljima osigurati bolja usluga što je i bio cilj donesenih promjena - rekao je načelnik Ivan Gulam. 

Sve usluge moguće je ugovoriti i platiti na blagajni tvrtke Vrilo d.o.o. na adresi Kralja Krešimira IV br. 6 od 08 do 12h od ponedjeljka do petka, priopćili su iz Općine.

Sukladno odluci Općinskog vijeća Općine Pirovac donesena je Odluka o organizaciji i načinu naplate parkiranja koja se primjenjuje od 01. siječnja 2018. godine, te će Vrilo d.o.o. kao organizator parkiranja krenuti sa naplatom ove godine iznimno zbog prilagodbe sa 01. veljače 2018. godine. 

Javna parkirališta na kojima će se naplaćivati parkiranje svrstavaju se u I. i II. zonu.

Pirovac Pirovac Pogledajte malo dalmatinsko mjesto u zimi Pirovac rasvjeta Bespovratna sredstva Za javnu rasvjetu odobreno 100 tisuća kuna