Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
BOŽIĆNI POKLON

INA donirala 150 000 kuna SOS Dječjem selu Lekenik

Foto: Danijel Prerad
"Dugogodišnje partnerstvo Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska od velike je važnost za osiguranje kvalitetnih uvjeta za ostvarenje brižnog doma za svako dijete – naše temeljne misli vodilje"

Donaciju od 150.000 kuna za podršku rada SOS Zajednica mladih uručio je u ponedjeljak Mariju Čoviću, direktoru SOS Dječjeg sela Lekenik Damir Butković, direktor Rafinerije nafte Sisak.

Županija pomogla slabovidnom dječaku Elektroničko povećalo olakšat će Dominiku čitanje i pomoći mu u svladavanju prepreka

"Ovo razdoblje godine je vrijeme darivanja, a to nas je potaknulo da ponovno našim prijateljima iz SOS Dječjeg sela Hrvatska izmamimo osmijeh na lice. Današnjom donacijom, INA želi još jednom skrenuti pažnju na njihovo vrijedno djelovanje te potaknuti i druge subjekte da potpomognu njihov rad te na taj način pruže potporu onima kojima to najviše treba i uljepšaju im svakodnevnicu“, rekao je Butković.

Suradnju s SOS Dječjim selom Hrvatska INA je započela 2010. godine te ju, ističu, kontinuirano ostvaruje kroz različite projekte i inicijative, godišnje donacije i akcije INA Kluba volontera.  

Općoj bolnici Zadar uručena vrijedna donacija Pomorska škola bolnici darovala uređaj za oživljavanje pacijenata


"Dugogodišnje partnerstvo Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska od velike je važnost za osiguranje kvalitetnih uvjeta za ostvarenje brižnog doma za svako dijete – naše temeljne misli vodilje. Zahvalni smo što je ove godine INA prepoznala potrebe naših mladih osoba pred kojima su veliki izazovi u pripremi za samostalni život", rekao je Marijo Čović.