Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Projekt EU

Benkovac potiče na bavljenje sportom

Foto: Zadarska županija
Projekt je namijenjen djeci i mladima do 29 godina uključujući djecu i mlade s teškoćama u razvoju te osobama starijim od 54 sudjelovanje na sportskim aktivnostima uz kupovinu sve potrebne opreme

Kako kroz fondove EU i projekte doći u bolju fizičku spremu, ali i povezati se s ljudima iz svoje sredine pokazuju nam Društvo sportske rekreacije "Talent", Hrvački klub Zadar i AGRRA - Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije.

Energetska obnova zgrade Osnovne škole Nikole Tesle u Gračacu Novi radovi na školi koja je oštećena u Domovinskom ratu

Važnost fizičke aktivnosti  za održavanje zdravlja nikad nije dovoljno naglašavati. To podjednako vrijedi i za one starije i za najmlađe. Kako bi mladima i onima starijim od 54 godine omogućili besplatno bavljenje sportom  Društvo sportske rekreacije "Talent", Hrvački klub Zadar i AGRRA kreću s novim projektom na području grada Benkovca.

Kroz projekt SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport omogućit će se ciljanim skupinama djeci i mladima do 29 godina uključujući djecu i mlade s teškoćama u razvoju te osobama starijim od 54 sudjelovanje na sportskim aktivnostima uz kupovinu sve potrebne opreme. Kroz projekt će se također izraditi multimedijalni priručnik za vježbanje, urediti vanjsko igralište i napraviti javna kampanja koja će promovirati sport kao alat socijalne inkluzije.

Humana gesta pripadnika udruga ratnih vojnih i policijskih postrojbi Odrekli se godišnjeg novca od Županije za kupnju respiratora zadarskoj bolnici

Naziv projekta je Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru. Nositelji su Društvo sportske rekreacije "Talent" Partneri: Hrvački klub Zadar, AGRRA - Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije, a vrijednost projekta je 1,499.900. Sufinanciran je sredstvima EU.