Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Završen ciklus opremanja, očekuje se otvaranje zgrade

Fizikalna medicina i u Belom Manastiru

Foto: Osječko-baranjska županija
Za Dom zdravlja Beli Manastir tako je dosad nabavljena oprema u vrijednosti 1,541.772 kune, od čega na oprema za fizikalnu medicinu otpada 225.120 kuna

Dio opreme za županijske domove zdravlja namijenjen je za uspostavljanje fizikalne medicine i rehabilitacije u Belom Manastiru, pa Baranjci neće morati više ići u Bizovac ili dalje.

Prvi put u Belom Manastiru Prvenstvo Hrvatske u kuhanju fiša 7. rujna

Zgrada za tu djelatnost završena je u sklopu Doma zdravlja Beli Manastir prije dvije godine, iz sredstava Županije i Doma zdravlja za njeno opremanje lani je osigurano gotovo 400.000 kuna, a veći dio planiran je iz fondova EU. Tako je vrijednost medicinsko-tehničke i dijagnostičko-terapijske opreme koja već je ili će uskoro stići u taj dom zdravlja ukupno 1,910.000 kuna, no nabavlja se zajedno i u skladu s planom za svih šest domova zdravlja. Za Dom zdravlja Beli Manastir tako je dosad nabavljena oprema u vrijednosti 1,541.772 kune, od čega na oprema za fizikalnu medicinu otpada 225.120 kuna.

Nedavno potpisani ugovor odnosi se na opremu koja je, između ostalog, namijenjena djelatnostima dentalne, fizikalne medicine i ginekologije u vrijednosti od 672.678 kuna, a oprema za fizikalnu medicinu sadrži po četiri terapijska lasera, magnetoterapijska uređaja, multifunkcionalna aparata za fizikalnu terapiju i terapijska ultrazvuka te 6 tensa. Zaokružen je ciklus opremanja pa se uskoro očekuje i otvaranje zgrade.

47. olimpijada U Brođancima ponovo uživali u starim sportovima Cilj je sigurnije kretanje pješaka, biciklista i motornih vozila te uređenje središnjih gradskih ulica Dogradonačelnica Ivana Bandov Paulić o poduzetničkoj klimi u Belom Manastiru Subvencionirat ćemo kupnju stana ili kuće, a naš je grad itekako privlačan za život