Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
OBILJEŽEN DAN OPĆINE

Iz Andrijaševaca se više neće odlaziti

Foto: Vukovarsko-srijemska županija
Općina koja iz godine u godinu napreduje i razvija se

Bogatim programom, u sklopu kojega je održana i sjednica Općinskog vijeća, obilježen je Dan Općine Andrijaševci te su uručene nagrade i priznanja građanima za izniman doprinos u protekloj godini.

Vukovarsko-srijemska županija sudjelovala u Drvno-tehnološkoj konferenciji Damir Dekanić: Dobra bi trebala biti prerađena na području na kojem nastaju

Općinski načelnik Ante Rajković kazao je kako je u proteklih godinu dana proveden veliki broj projekata kako bi Općina Andrijaševci postala što ljepša i ugodnija za život stanovnika, ali i postala mjesto iz kojeg ljudi više neće odlaziti. U isto vrijeme realiziran je i niz manjih projekata koji daju cjelinu te najavio kako je do kraja godine u planu završetak još nekoliko projekata.

– Naglasak je na realizaciji poduzetničke zone Blace i stambeno-rekreacijske zone Blace za mlade obitelji, a u tijeku je projektiranje komunalne infrastrukture za koju će do jeseni biti riješene sve građevinske dozvole i tada počinje realizacija samog projekta. Iz dana u dan se ovdje podiže kvaliteta života, kroz komunalni standard koji je već sada na zavidnoj razini, ali i kroz sve ostale stimulacije Općine i države – rekao je Rajković.

DAMIR DEKANIĆ Župan Vukovarsko-srijemske županije: Županiju ću dovesti u hrvatski prosjek, a onda i u sam vrh

Župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić rekao je kako je cilj razvoj svih općina, a osobito onih uz granicu, te stvaranje povoljnih uvjeta, od školovanja do zapošljavanja, za omogućavanje ostanka stanovnika u svome mjestu, odnosno županiji.

– Ako se osvrnem na svojih proteklih osam godina mandata kao načelnika Općine Andrijaševci, ponosan sam kako smo izgradili Općinu i doveli je na puno višu razinu života, na korist svih stanovnika. U budućnosti, s pozicije župana, svojoj Općini ću uvijek biti na raspolaganju, isto kao i svim drugim općinama i gradovima u našoj županiji – rekao je Dekanić.