Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Posjet izdaleka

Iz Indije u Hrvatsku zbog Modrića, Subašića i Mandže

Indijac s obitelji na Viru
Foto: Kažimir Škrbić
Uživamo u ovom prekrasnom otoku i ambijentu – kazao je Mohammed, koji je do Vira došao pretražujući na internetu najljepše hrvatske destinacije

Iz virskog odjela za odnose s javnošću posebno su apostrofirali posjet jedne indijske obitelji.

– U potrazi za ljubiteljima otoka Vira već smo posredstvom Virana imali pozdrave s raznih kontinenata, a sada smo pozdrav dobili na samom otoku od indijskih ljubitelja Hrvatske, Jadranskog mora i svima omiljene virske destinacije. Mohammed Zubair toliko se oduševio hrvatskom nogometnom reprezentacijom na SP-u u Rusiji da je morao doći i doživjeti zemlju Luke Modrića, Marija Mandžukića, Danijela Subašića i ostalih vatrenih, a gdje će doći ako ne na – otok Vir – istaknuli su s Vira.

Virani u Mađarskoj Tradicionalni posjet Mađarskoj Virane dočekali državni tajnik Potápi i generalni konzul RH Horvat

– Na Viru uživamo u ovom prekrasnom otoku i ambijentu – kazao je Mohammed, koji je do Vira došao pretražujući na internetu najljepše hrvatske destinacije, a sa sobom je poveo obitelj.

Njegova supruga također uživa na otoku koji joj je osjećajem sigurnosti i ugode ispunio sva očekivanja, dok je Mohammedu kao profesionalnom nogometašu PFC-a iz južnoindijskog Chennaija (poznat i kao Madras, savezna država Tamil Nadu) najzanimljivije to što je Modrićevo rodno mjesto udaljeno svega 30-ak kilometara od otoka te da je njegov prvi nogometni učitelj Tomislav Bašić bio rođen upravo na Viru – tvrde s Vira.

– Veliki smo fanovi hrvatske nogometne reprezentacije. Oduševili smo se igrama Hrvata na SP-u i jednostavno smo morali doći upoznati zemlju naših nogometnih junaka – rekao je Mohammed. 

Jet Ski Tour Uspjeh hrvatskih jetera na četvrtoj uzastopnoj završnici Alpe Adria Jet Ski Toura Najbolji europski jeteri na Viru