Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Obrtnički sajam u Karlovcu

Izlažu 64 obrtnika iz 7 županija

Obrtnički sajam u Karlovcu
1/8
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Sajam je otvoren do subote 22. rujna, a na Trgu bana Jelačića održava se i 5. Sajam ekoloških proizvoda

U Karlovcu na 15. Obrtničkom sajmu, koji je otvoren do subote 22. rujna, izlažu 64 obrtnika iz sedam hrvatskih županija te iz Unsko-sanskog kantona iz susjedne BiH. Osim Obrtničkog sajma, posjetitelji će na Trgu bana Jelačića moći pogledati i 5. Sajam ekoloških proizvoda u sklopu kojeg će se moći kupiti domaći proizvodi 11 proizvođača iz Karlovačke županije.

Cilj je Obrtničkog sajma, koji je otvorio ministar Darko Horvat, prezentirati obrtnička zanimanja u suradnji sa strukovnim školama kako bi zainteresirali mlade za školovanje u tim deficitarnim zanimanjima. Na sajmu je moguće kupiti ili degustirati razne proizvode, sudjelovati u radionicama, na reviji ceha frizera ili uživati u gastronomiji od 10 do 23 sata.

U ulicama Petra Preradovića i Ivana Gundulića u tijeku je četvrta faza rekonstrukcije tih ulica Rekonstrukcija dviju ulica u Karlovcu Za potpunu obnovu dviju ulica u središtu grada 5,6 milijuna kuna Zagorski poduzetnici Zagorci najuspješniji U dvije godine 48 poduzetnika zaposlilo 157 ljudi