Izbornik
Naslovnica Županije Krapinsko-zagorska
Aeromiting u Zaboku

Josip Lacković najbolji u preciznom slijetanju

Aeromiting u Zaboku
1/5
Foto: Krapinsko-zagorska županija
U ekipnom poretku pobjedu je ostvario tim pod nazivom „Zaska“ u sastavu Josip Lacković (AK Jastrebarsko) i Dražen Šenjug (AK Zabok) s ukupno 43 kaznena boda

Na Aerodromu Rudolfa Perešina u Zaboku održano je natjecanje u preciznom slijetanju sportsko-rekreativnim zrakoplovima klase 1 (mikrolaki zrakoplovi), „2. Kup Grada Zaboka“, u organizaciji Aerokluba Zabok i Krapinsko-zagorskog aerodroma d.o.o. te pod pokroviteljstvom Grada Zaboka, priopćili su iz Krapinsko-zagorske županije.

Humane zvijezde Hrvatske Za Daniela Plašća Goran Vlaović predvodi humane zvijezde za kupnju robotskog odijela

Na natjecanju je sudjelovalo osam natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije, a letjeli su na 5 zrakoplova. Pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji je bio Josip Lacković iz Aerokluba Jastrebarsko sa 6 kaznenih bodova, a letio je na zrakoplovu Evektor Eurostar. Drugi je bio Dražen Šenjug iz Aerokluba Zabok s 37 kaznenih bodova, a letio je na zrakoplovu Eurofly Firefox. Treći je bio Bojan Šenjug iz Aerokluba Zabok s 49 kaznenih bodova, a letio je na zrakoplovu Eurofly Firefox.

Zagorski poduzetnici Zagorci najuspješniji U dvije godine 48 poduzetnika zaposlilo 157 ljudi

U ekipnom poretku pobjedu je ostvario tim pod nazivom „Zaska“ u sastavu Josip Lacković (AK Jastrebarsko) i Dražen Šenjug (AK Zabok) s ukupno 43 kaznena boda. Drugi su bili gosti iz Osijeka s ekipom „Bimbići“ u sastavu Mladen Relić i Dušan Rašić, s ukupno 227 kaznenih bodova. Treća je bila ekipa „Prek Drave“ u sastavu Miloš Kolundžija (AK Rode Prelog) i Bojan Šenjug (AK Zabok) s ukupno 279 kaznenih bodova.

Djeca su s nestrpljenjem čekala da se poigraju s novim igračkama Poklon Krapinsko-zagorske županije Dječjem vrtiću Mavrica darovane zagorske tradicijske drvene igračke