Izbornik
Naslovnica Županije Istarska
Rovinj

Ljetne radionice za osnovnoškolsku djecu

Foto: Grad Rovinj
Prijaviti se mogu djeca od 1. do 4. razreda, a program će se održavati u grupama od dvadesetak učenika u tri termina: od 6. do 17. srpnja, zatim od 20. do 31. srpnja, te od 3. do 14. kolovoza

Osnovne škole Jurja Dobrile, Vladimira Nazora i Talijanska osnovna škola “Bernardo Benussi”, u suradnji s Gradom Rovinjem-Rovigno ove će godine organizirati Ljetne radionice za učenike od 1. do 4. razreda.

Best of Show Rovinjski studio osvojio nagradu za najbolji rad na European Design Awards

Program će se održavati u grupama od dvadesetak učenika u tri termina: od 6. do 17. srpnja, zatim od 20. do 31. srpnja, te od 3. do 14. kolovoza. Radionice će se održavati od 9 do 14 sati, te će biti raznolike kako bi zadovoljile što širi spektar interesa učenika.

Tijekom prvog dijela dana učenici će se baviti brojnim sportskim aktivnostima, dok bi drugi dio dana bio posvećen radionicama u učionicama, poput kreativnih i likovnih radionica, radionica čitanja i drugih.

Također, jednom bi se tjedno odlazilo na kupanje, a organizirale bi se i društvene igre kako bi se djecu potaknulo na što više međusobnog druženja umjesto sati provedenih pred ekranima.

NOVI GENERALNI URBANISTIČKI PLAN Novim GUP-om udvostručen broj POS-ovih stanova

Roditelji participiraju u troškovima s 210 kuna, kojima će se pokriti trošak marende i ručka. Prijaviti se može putem sljedećih linkova:

TOŠ-SEI Bernardo Benussi

OŠ Vladimira Nazora

OŠ Jurja Dobrile već je podijelila ankete preko kojih roditelji mogu prijaviti svoju djecu.