Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
prijam za lutkare

Longin: Nadam se da će svako dijete gledati vašu predstavu

Lutkari
Foto: Zadarska županija
Ravnateljica zadarskog Kazališta lutaka Iris Pavić Tumpa istaknula je kako je ova nagrada posebna jer je kruna svega što su napravili u 2018.

Zadarski lutkari osvojili su Nagradu hrvatskog glumišta za predstavu “Nikomu pravo”. Tim ih je povodom primio župan Longin sa suradnicima.

– Hvala vam što pronosite glas o nama i činite nas ponosnima sve ove godine, a slobodno mogu reći da ste nas već razmazili svojim priznanjima. Ipak, mislim da je Nagrada hrvatskog glumišta vrh nacionalne razine jer je riječ o nagradi struke – istaknuo je župan Longin dodajući kako je poruka koju nagrađena predstava prenosi izuzetno važna. Ona nas podsjeća da moramo argumentirano braniti vlastite stavove kako bismo sačuvali vlastiti integritet.

"Nikomu pravo" Kazalište lutaka Zadar osvojilo Nagradu hrvatskog glumišta

– Ponosan sam na vaš ansambl. Iskreno se nadam da će svako dijete u županiji imati priliku pogledati predstavu, a vama, dragi lutkari, želim sretan nastavak putovanja kroz kreativnu bajku koju živite u svom svakodnevnom radu – poručio je Longin.

Ravnateljica zadarskog Kazališta lutaka Iris Pavić Tumpa istaknula je kako je ova nagrada posebna jer je kruna svega što su napravili u 2018. Dodala je kako su imali još jednu nominaciju za ovu nagradu. Na kraju je istaknula je i nekoliko novijih projekata poput pokretanja međunarodnog festivala Mediteraneo, ali i večernje scene s predstavama za studente. 

Konferencija Fight&Win - Kako se oduprijeti raku Konferencija “Fight & Win: Kako se oduprijeti raku?” ‘Rak nije samo problem pacijenta i liječnika, nego cijele države’ Zadarska županija nudi bolji život za osobe s invaliditetom Tradicionalni prijam Postali su poželjno mjesto za život osoba s invaliditetom